Contact Portfolio Werkwijze Welkom

Een passend product voor iedereen

SimpleSites

Wanneer uw budget beperkt is en u slechts op zoek bent naar een visitekaartje op het internet, dan is de SimpleSite geschikt voor u. meer >>

MooiMaatwerk

Bij MooiMaatwerk wordt uw site geheel op maat ontworpen en geďmplementeerd. meer >>

ContenteContent

Wilt u volledige controle over de inhoud van uw site dan kunt u kiezen om uw simplesite of maatwerkwebsite uit te breiden met onze contentmanagementmodules. meer>>

SimpleSites

Een SimpleSite bestaat uit een eenvoudig doch fraai vormgegeven ontwerp bestaande uit een header (titelbalk), footer (onderbalk) en menugedeelte. De SimpleSite begint met 2 pagina's die qua inhoud bestaan uit tekst en 1 beelditem. Tekst en beeldmateriaal moeten zelf worden aangeleverd. Beeldmateriaal kan ook worden aangekocht bij Dreamstime. Bij de Simple Site vindt er 1 (beperkte) overleg/aanpassingsronde t.a.v. het ontwerp plaats.

Een SimpleSite is heel geschikt als uitgebreid visitekaartje op het Internet, maar kan ook dienen als tijdelijke site voordat uw definitieve site uitgedacht en gemaakt is.

kosten:
5 pagina's + aanpssingsronde €595,-
apart ontwerp homepagina €125,-

Een SimpleSite kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld meer pagina's, een menu met meer niveau's, formulieren of Flash of AJAXbanners. De kosten hiervoor zijn terug te vinden in de prijslijst.

naar boven

MooiMaatwerk

Bij de MooiMaatwerk producten wordt uw site geheel naar uw wensen ontworpen en geďmplementeerd. Een MooiMaatwerk product start met een uitgebreid intakegesprek waarna de ontwerp-fase start.

In de ontwerp-fase worden er voor u een uniek ontwerp gemaakt, desgewenst met de hulp van grafisch vormgevers. Elk ontwerp zal bestaan uit een voorpaginaontwerp en een vervolgpaginaontwerp. In een presentatieronde kunt u uw gewenste aanpasingen aangeven. Daarna wordt het ontwerp gefinaliseerd en vindt er nogmaals een overlegronde plaats of het ontwerp geheel naar uw zin is. Na deze aanpassingsronde kan er gestart worden met de implementatiefase.

In de implementatiefase wordt uw ontwerp in "code omgezet". Bij MooiMaatwerk is daarbij inbegrepen:

  • Implementatie van het maatwerk ontwerp in 2 verschillende pagina's met uitbreiding naar maximaal 15 pagina's totaal.
  • 2 overlegronden
  • Extra ondermenu met sitemap, disclaimer en links pagina
  • Google maps, favicon, en social media knoppen
  • Een contactformulier met antispam beveiliging

Uiteraard kunt u verschillende extra onderdelen laten implementeren zoals extra pagina's, een menu met meer niveau's, verschillende additionele modules of Flash- of AJAXbanners. Ook zoekmachine optimalisatie is een aan te bevelen uitbreiding.

Er zal u een prototype worden opgeleverd in de implementatiefase om u de mogelijkheid te geven veranderingen aan te geven.

Bij MooiMaatwerk is het tevens mogelijk uw site (ten dele) uit te breiden met een Content Management Systeem (CMS), zodat u tekst (en eventueel beeldmateriaal) zelf kunt aanpassen.

kosten:

basis maatwerkwebsite vanaf €1095,-
maatwerkwebsite inclusief huisstijl (drukwerk) i.s.m. grafiKa vanaf €1850,-
basis maatwerkwebsite met CMS vanaf €1570,-

Kijk in de prijslijst om een idee te krijgen met welke onderdelen u een MooiMaatwerk product kunt uitbreiden.

naar boven

ContenteContent

De vraag naar het zelf kunnen bijwerken van de inhoud van een site neemt steeds meer toe. Wanneer er slechts enkele wijzigingen per jaar nodig zijn is het qua tijd en kosten veelal raadzaam het onderhoud uit handen te geven. MKGidee heeft namelijk zeer gunstig geprijsde onderhoudscontracten, wat u een hoop zorgen scheelt.

Wilt u het onderhoud in eigen hand houden, kies dan voor onze Content Management modules. Er is een basis module voor 475,-, maar u kunt ook uw website uitbreiden met een compleet Content Management Systeem op maat gemaakt voor uw website. Dit op-maat systeem is eenvoudig in gebruik en stelt u in staat om zelf uw website te onderhouden.

kosten:

een SimpleSite met CMS circa €1070,-
een MooiMaatwerk product met CMS op maat vanaf €1570,-

Kijk in de prijslijst voor meer informatie.

naar boven