Contact Portfolio Werkwijze Welkom

portfolio - recent werk     

Klanten geven hun oordeel

"Wij bedanken MKGidee voor de professionaliteit, hulp en inzet bij het ontwikkelen van onze website. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat want het voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Als we weer een website gaan ontwikkelen, dan weten we waar we terecht kunnen en weten we jullie te vinden.
Monique Lutgens - HALIX - www.halix.nl
"Ik ben heel erg tevreden en vindt het een goede heldere website geworden.
Ik zal zeker mond op mond reclame bieden "
Inez Meeuwisse - Psychotherapeut Oegstgeest - www.psychotherapeutoegstgeest.nl
"Ik ben erg tevreden met het resultaat! MKGidee heeft goed de vertaalslag kunnen maken van mijn wensen en behoefte naar het eindresultaat!"
Ralph Wielders - RALPH interim in finance - www.ralphinfinance.nl
"MKGidee is als zelfstandig bedrijf bijzonder veelzijdig. Marleen kan goed meedenken met de opdrachtgever en heeft steeds weer vakkundige oplossingen voor opdrachten en problemen. Bovendien is zij een zeer prettig persoon om mee samen te werken, ook niet onbelangrijk!"
Grada Huis - Huis Communicatie - www.huiscommunicatie.nl
"Al enkele jaren vaste klant bij MKGidee. Tezamen hebben we gewerkt aan een succesformule; een website die optimaal is ingericht voor bediening van de klant en de vindbaarheid op internet. Na enige tijd bracht dit succes. Op dit moment genereren wij regelmatig nieuwe klanten via onze website. We gaan door met deze succesformule, die nog veel meer potentieel in zich heeft. "
Marc Koevoets - Villa Venturi Eigen Huis Bouwen - www.villaventuri.nl
"Ik ben uiterst tevreden over de website. Professioneel, een mooi design maar bovenal duidelijk en gebruiksvriendelijk voor surfers. Daarnaast wordt de site vele malen beter gevonden in Google dan voorheen. Meer bezoekers, daardoor meer omzet. Welke ondernemer wil dat nu niet? Je bent een vakvrouw. "
Sonja van Driel - Trainingen Fotografie & Beeldbewerking - www.sonjavandriel.nl
"Zo’n twee jaar geleden was ik voor mijn vrouw op zoek naar een bedrijf voor het maken voor een website voor haar praktijk. Zij is psychotherapeute en had zich altijd verre gehouden van dit soort moderne communicatiemiddelen.  Ik was op dat moment net met pensioen gegaan als CEO van een informatiseringsbedrijf en ik dacht dit met mijn ervaring  wel even voor haar te regelen. Daar vergiste ik me danig in. De automatisering  binnen een grote onderneming is heel wat  anders dan een betaalbare website maken met hoge kwaliteit voor een klein bedrijf.

Ik heb vele, soms  wonderlijke, contacten gehad en de meest uiteenlopende tarieven voorgeschoteld gekregen.  Ook kreeg ik te maken ‘met zonen van relaties’, die zoiets  wel even ‘voor weinig’ in elkaar zouden zetten. Een leerzaam traject.

Via via kwam ik in contact met MKGidee.  Met een half afgemaakte website kwam ik bij Marleen die, mij heel latend, opgewekt en deskundig de regie over nam. Ik heb sinds dat moment enkel positieve ervaringen met het bedrijf gehad. Marleen doet wat ze belooft en meer dan dat. Het meeste is eerder klaar dan verwacht.  Van de prijs-prestatie van MKGidee  zouden heel wat ICT-bedrijven nog veel kunnen leren. Ook over de provider zijn we erg te spreken. Samengevat, we zijn blij met MKGidee en met Marleen. "

Ad Greeven - Aan de Meije - www.aandemeije.nl
"Professioneel, overzichtelijk en toegankelijk, dat was wat onze website moest uitstralen en dat is de werkwijze van Marleen. De serviceverlening is prima en ook voor goed advies kunt u bij Marleen terecht. Hoe goed het werk is dat Marleen voor ons heeft geleverd, blijkt dagelijks uit de complimenten die wij over onze website www.casaceedina.com ontvangen. Verder is de samenwerking met Marleen heel prettig, wat uiteraard niet onbelangrijk is!! Dus wat ons betreft: Ga in zee met Marleen en MKGidee!!"
Cees de Winter & Dini Olijerhoek - Casa Ceedina - www.casaceedina.com
"Helder en goed toepasbaar. Goede basis om zelf op door te werken. Duidelijk en doordacht. Wij zijn blij met jouw opzet en werken er fijn in. "
Monica van Egmond - Van Egmond Interieur Architectuur - www.monicavanegmond.nl
"Marleen is an expert in her field of building websites, she thinks creatively, is flexible and hard working. She achieves the desired results and more than that. The services of Marleen are highly recommended."
Birgitte de Keijzer - Claire werkt - www.clairewerkt.biz
"MKGidee heeft in 2007 mijn website ontworpen. Ik ben heel erg te spreken over Marleen en haar aanpak. Maak dan ook graag reclame voor haar!

Mijn website Toupim.nl bevat ook een actieve webwinkel wat, toen in 2007, een flinke klus was. Inmiddels draait ze haar hand er niet meer voor om.

Over de inhoud en het uiterlijk van de site hadden we steeds nauw overleg. Het technische gedeelte liet ik uiteraard helemaal aan haar over. Ik was erg onder de indruk van haar kennis en haar behoefte zich te blijven ontwikkelen op dat gebied. Het was een hele vruchtbare en plezierige samenwerking.

Voor mij, en voor het onderwerp van mijn site was het prettig heel nauw betrokken te zijn, maar als je niet zelf met ideeŽn komt, kan Marleen uitstekend het hele proces in haar eentje volbrengen. Ik zou er alle vertrouwen in hebben dat ze dan met een perfect op maat gemaakte, op het onderwerp passende site zal komen."

Sylvia Holstijn - Toupim - www.toupim.nl
"Marleen zit vol met verfrissende ideeŽn en is erg snel. Binnen korte tijd realiseerde zij een mooie en gebruiksvriendelijke website voor mij. "
Roos Koole - Roos Koole Fotografie - www.rooskoole.nl

Bekijk het recente werk in het portfolio!